Něco se bohužel nepovedlo. Zkuste to prosím znovu
Děkujeme za Vaše přihlášení k odběru newsletteru. Potvrzení včetně slevového kódu už míří do Vaší e-mailové schránky.
Výhody s newsletterem
Logo Letecké zážitky

Specialisté na letecké zážitky. Jsme piloti a milujeme létání :)

Už s námi letělo 27 853 lidí

Zavolejte a poukaz máte do 5 minut! 777 920 255

Zpět

Vyhlídkový let balónem

Pověřila vás rodina v zásadě nevděčným úkolem vybrat dárek k významnému životnímu jubileu tatínka nebo dědečka? Těžké rozhodování vám nemusí komplikovat marné prohlížení luxusních balení archivního vín nebo jiného alkoholu. Ani se nemusíte schovávat za riskantní žertovné dárky. Samozřejmě, vybraná láhev nebo drobné pošťouchnutí k oslavám patří a radost udělá. Nikdy však nenaplní představu o velkém hodnotném dárku, který spojí prvek skutečného překvapení a mimořádného zážitku.

Horkovzdušné balóny

Na vycházce do oblak

Let balonem představuje naprosto bezkonkurenční záležitost. Nabízí prvky romantiky, dobrodružství a překvapení. Ukáže vám okolní krajiny z ptačí perspektivy, a to doslova. Můžete se pracně vyšplhat na vysokou rozhlednu, ale váš výhled bude stále limitovat výška okolních stromů a vás omezí pevná konstrukce. Navíc budete muset výšlapu obětovat dost fyzických sil. Naproti tomu se balon s vámi lehounce vznese a otevře krajinu kolem vás. Zcela nový pohled na svět a absolutní volnost vás naprosto ohromí.

Vyhlídkový let navíc neomezí žádné rušivé prvky. Neslyšíte hukot motorů, nejste schovaní za ochrannou pevného trupu letadla. Vznášíte se pomalu a máte čas si vychutnat všechny úrovně pohledu.

Letem kolem celých Čech i Moravy

Vyhlídkové lety s balonem můžete využít napříč celou republikou. Tedy padá další omezení. Můžete se vydat nad známá místa. Obdarovaný může zážitek sdílet klidně s vámi. Do balonového koše se vejdou dva nebo i čtyři cestující. Můžete přinést vzpomínky nad místa, kde jste vyrůstali, porovnávat proměny krajiny nebo se přiblížit oblíbeným místům a potěšit se unikátním pohledem.

Dokonalá romantika

Načasování letu je na vás. Létání samozřejmě omezují meteorologické vlivy, těm příliš neporučíme, ale do oblak se můžete vydat nad zasněženou krajinou se stejnou lehkostí jako nad rozkvetlé louky nebo podzimem zbarvené lesy. Samozřejmě s ohledem na vlastní pohodlí je nejatraktivnější let na jaře a koncem léta. Balony vzlétají pouze hodinu po východu slunce nebo hodiny před západem. Dlouhé stíny a zbarvené nebe přidává zážitku mimořádnou atmosféru.

Let horkovzdušným balónem

Zážitek, který si uchováte

Vyhlídkový let balonem trvá asi hodinu, nemusíte se bát výrazného nepohodlí. Do koše se dostanou snadno i senioři a v průběhu letu bez problémů let „ustojí“. Navíc zážitek by vás stejně z jakékoli sedačky zvednul!

Průběh letu můžete fotit i natáčet. Pohled z výšky na svět pod vámi si trvale můžete připomínat i ze záznamu nebo jej dál sdílet. Let balonem je vhodným dárkem nejen k příležitosti narozenin. Nabízí se jako ideální dárek nebo poděkování za odvedenou práci před odchodem do penze. Skvěle se hodí i jako dárek novomanželům. Nechte mladou dvojici vystoupat do výšin a novou etapu ve společném životě zahájit romantickým dobrodružstvím.

Vyhlídkové lety balonem vám rádi zprostředkujeme. Můžeme nabídnout profesionální zázemí školených pilotů i kvalitní letové balony. Létáme nejen z velkých měst, jako je Praha, Brno, Ostrava. Výchozí body můžeme nabídnout i v okresech Benešov, Roudnice, Karlovy Vary, Hradec Králové, České Budějovice, Jihlava, Pardubice, Plzeň, Olomouc, Zlín, Tábor, Frýdek Místek.

S dárkem od nás můžete zazářit a udělat opravdovou radost každému. Zapomeňte jednou na hmotné dary, mimořádné zážitky jsou tím nejlepším, co můžete věnovat svým blízkým.


Zpět na seznam článků

CHCETE PORADIT?

777 920 255


TIPY NA DÁRKY

Tipy na vánoční dárky
Dárky pro muže
Dárky pro ženy
Dárky pro zamilované
Dárky pro babičku/dědečka


DÁRKOVÝ POUKAZ OBDRŽÍTE DO 5 MINUT

Při objednání máte nožnost si zvolit zaslání dárkového poukazu emailem nebo poštou v krásné dárkové krabičce.

Sháníte dárek a nevíte, co přesně vybrat? Nevadí, využijte možnost darovat univerzální poukaz!


GARANCE 30 DNŮ NA VRÁCENÍ PENĚZ

garance vrácení peněz

Pokud nebudete se svým zážitkem spokojeni, garantujeme vám vrácení peněz.


PŘES 25 TISÍC SPOKOJENÝCH ZÁKAZNÍKŮ

Jsme největší portál na prodej leteckých zážitků v ČR. Máme přes 27 853 spokojených zákazníků.

Rádi byste se dozvěděli něco víc o tom, kdo jsme? Pak pokračujte ve čtení na stránce O nás!


ONLINE PLATBA KARTOU

platby kartou

ZAPLATIT MŮŽETE POUKÁZKAMI

poukázky logo Gallery Beta logo Benefity.cz

Nakupujte bezpečně online! U nás jednoduše vyberete zážitek, zaplatíte kartou a do 5 minut máte poukaz ve svém e-mailu. Vyřešeno!


Specialista na Letecké zážitky.cz

garance Garantujeme vaši 100% spokojenost

Pokud se rozhodnete zážitek vrátit do 30 dnů od zakoupení, vrátíme vám peníze. Více...

Buďte s námi v kontaktu:

Facebook logo Instagram logo LinkedIn logo

Napsali o nás

Impuls    MF Plus    Hospodářské noviny    Svět    Deník    E15    Aeroweb    Týden.cz   

© 2009-2024 Mavisys, s.r.o.