Něco se bohužel nepovedlo. Zkuste to prosím znovu
Děkujeme za Vaše přihlášení k odběru newsletteru. Potvrzení včetně slevového kódu už míří do Vaší e-mailové schránky.
Výhody s newsletterem
Logo Letecké zážitky

Specialisté na letecké zážitky. Jsme piloti a milujeme létání :)

Už s námi letělo 27 853 lidí

Zavolejte a poukaz máte do 5 minut! 777 920 255

Zpět

Pohyblivý simulátor Boeing 737 na Ruzyni

Letecká muzea, modely letadel, vyhlídkové lety, nebo letecké dny, obecně vše co je spojené s letectvím, vždy vzbudí mimořádnou pozornost. Fanouškům létání a vzdušných cest se nyní v Praze otevírá jedinečná příležitost zažít let jedním z největších letadel. Pozor nebudete obligátně cestovat na dovolenou v turistické třídě, můžete si vyzkoušet přímo roli hlavního pilota. Řízení leteckého simulátoru dokonale napodobuje reálné zrychlení i zpomalení letadla. Na pohyblivém rameni kabina kopíruje náklony a realisticky vybaveným interiérem včetně skvěle provedené projekce vám zprostředkuje zkušenost nad veškerá očekávání. Zážitek ze simulátoru se jednoznačně zařadí mezi nejlepší.

Kokpit pohyblivého simulátoru na Ruzyni

Legenda v oblacích

Boeing 737 v sérii tryskových dopravních letadel křižuje oblohu již od roku 1967. Neustále prochází modernizací a dosahuje doletu až 4 900 km. S téměř 200 cestujícími na palubě se stává suverénním králem oblohy. A právě takový ocelový kolos můžete plně převzít.
Pocit z letu věrně odpovídá skutečnému zážitku, samozřejmě se zásadním rozdílem. Za knipl vás běžné aerolinky nepustí. V tréninkovém centru skutečných pilotů si však můžete dovolit vyzkoušet všechny kroky od nastavení sedačky, zážeh motorů až po rozjezd po runway, vzlet a následnou cestu do cílové destinace. Simulátor Boeingu 737 nepatří mezi zajímavě řešené hračky, je certifikován Úřadem pro civilní letectví pro výcvik dopravních pilotů. Absolvovaný čas v simulátoru se plnohodnotně započítává jako let skutečným letadlem.

Simulátor Boeing 737

 

Cílová destinace i průběh letu podle přání

Navíc si let můžete okořenit a využít zkušenost z předchozích letů. Vyberte si reálnou destinaci, kterou jste navštívili při poslední dovolené a vyzkoušejte si přistání. Jako zkušenější pilot můžete projít nácvikem nouzových postupů, kdy vysadí jeden z motorů. Přistání vám může komplikovat silný boční vítr nebo mlha. Zabojovat můžete i s turbulencí. Pilotování letadla můžete uzpůsobit jakékoli představě. Kromě reálných, složitých situací, jako je třeba přistání v dešti a mlze, si můžete vybrat i romantický přelet a k přistání vybrat letiště s kouzelnou kulisou Alp nebo Karibského moře. Plán je ve vašich rukách.

Pod dohledem profesionálního pilota

Před samotným letem vás samozřejmě čeká odborné školení. Zkušený dopravní pilot vás seznámí s ovládáním letadla a přiblíží, jak úspěšně projít všechny fáze letu od startu po přistání. Samotný let trvá až 20 minut. Lety jsou organizované ve skupince 2 až 3 zájemců. Zkušenosti tak můžete nabrat i při sledování vašich kolegů. Zážitek můžete sdílet jako plánovanou aktivitu i se svými přáteli nebo rodinou. Navíc si domů odnesete i záznam a spolu s ním certifikát o absolvování letu na letadle Boeing 737. Simulátor je nejen atraktivním nápadem pro partu přátel, ale také ideálním dárkem pro nadšence do létání. Nemusíte se bát omezení, let si neklade nároky na fyzickou kondici. Pokud se trápíte s důstojným a originálním námětem na dárek k životnímu jubileu, pak vaše cesty prostě musí zamířit k Ruzyni.


Zpět na seznam článků

CHCETE PORADIT?

777 920 255


TIPY NA DÁRKY

Tipy na vánoční dárky
Dárky pro muže
Dárky pro ženy
Dárky pro zamilované
Dárky pro babičku/dědečka


DÁRKOVÝ POUKAZ OBDRŽÍTE DO 5 MINUT

Při objednání máte nožnost si zvolit zaslání dárkového poukazu emailem nebo poštou v krásné dárkové krabičce.

Sháníte dárek a nevíte, co přesně vybrat? Nevadí, využijte možnost darovat univerzální poukaz!


GARANCE 30 DNŮ NA VRÁCENÍ PENĚZ

garance vrácení peněz

Pokud nebudete se svým zážitkem spokojeni, garantujeme vám vrácení peněz.


PŘES 25 TISÍC SPOKOJENÝCH ZÁKAZNÍKŮ

Jsme největší portál na prodej leteckých zážitků v ČR. Máme přes 27 853 spokojených zákazníků.

Rádi byste se dozvěděli něco víc o tom, kdo jsme? Pak pokračujte ve čtení na stránce O nás!


ONLINE PLATBA KARTOU

platby kartou

ZAPLATIT MŮŽETE POUKÁZKAMI

poukázky logo Gallery Beta logo Benefity.cz

Nakupujte bezpečně online! U nás jednoduše vyberete zážitek, zaplatíte kartou a do 5 minut máte poukaz ve svém e-mailu. Vyřešeno!


Specialista na Letecké zážitky.cz

garance Garantujeme vaši 100% spokojenost

Pokud se rozhodnete zážitek vrátit do 30 dnů od zakoupení, vrátíme vám peníze. Více...

Buďte s námi v kontaktu:

Facebook logo Instagram logo LinkedIn logo

Napsali o nás

Impuls    MF Plus    Hospodářské noviny    Svět    Deník    E15    Aeroweb    Týden.cz   

© 2009-2024 Mavisys, s.r.o.