Něco se bohužel nepovedlo. Zkuste to prosím znovu
Děkujeme za Vaše přihlášení k odběru newsletteru. Potvrzení včetně slevového kódu už míří do Vaší e-mailové schránky.
Výhody s newsletterem
Logo Letecké zážitky

Specialisté na letecké zážitky. Jsme piloti a milujeme létání :)

Už s námi letělo 27 853 lidí

Zavolejte a poukaz máte do 5 minut! 777 920 255

Zpět

Privátní let balonem

Vzdálená silueta horkovzdušného balonu na obloze vždy vzbudí velkou pozornost.Nemusíte být nadšenými fanoušky létání, i tak vás pohled na balon přitáhne a přinutí na chvíli se zasnít. Jaké to je, tam nahoře? Co všechno je vidět z takové výšky, jaké pocity vyvolá pomalé stoupání a plynulý pohyb řízený vlastními rozmary větru.
 
 
Horkovzdušný balón

Bezpečný a profesionálně řízený let 

Proč si jen klást otázky a nevyzkoušet vzduchoplavbu na vlastní kůži? Let balonem není nesplnitelným zážitkem! Privátní let balonem provádí vždy profesionální pilot. Provede vás krátkou instruktáží, zapojí vás do přípravy vzletu, bude dohlížet na bezproblémový let i přistání a pokud letíte poprvé, zhostí se i vzduchoplaveckého křtu. Nedejte na divoké historky, směr balonu sice není možné zásadně ovlivnit, ale přátelé nemusí pronásledovat vaši trajektorii po zemi a hledat vás zavěšené při přistání v korunách stromů nebo lovit z rybníka. Plynulý let i hladké přistání na bezpečném a vhodném místě jsou garantovanou podmínkou.
 

Mimořádná atmosféra, kterou nikde jinde nevstřebáte

 
K letu v balonu se vztahují poměrně přísná pravidla, které musíme respektovat. Některá nařízení jsou však paradoxně ku prospěchu celého zážitku. Balonem se smí létat pouze v době cca hodinu po východu slunce a v době před jeho západem. Umíte si představit lepší nebo krásnější chvíli?
V těchto hodinách se létá kvůli teplotě vzduchu, čím nižší, tím lepší. Stejně tak se za žádných okolností nelétá v ošklivém počasí. Balóny jsou ostatně na počasí velmi citlivé, pokud fouká moc nebo málo, létat se nedá. Je tak potřeba být občas trpělivý, protože se může stát, že bude let i několikrát odložen, ale vždy se to vyplatí. V závěru dne vás totiž doslova ohromí měkké tóny okolní krajiny podkreslené slunečními paprsky a dlouhé stíny. Ranní fotografické záběry s sebou nesou jiskrnou ostrost a svěžest.
 
Horkovzdušný balón
 

Pohodlné cestování pro všechny snílky

 
Nemusíte se bát omezení nebo omezeného komfortu. Vzdušný výtah s vámi vystoupá vysoko nad zem, nicméně plynulý pohyb nepřináší prudké výkyvy teplot nebo chlad. Do balonu je možné se obléknout jako na běžnou procházku. Koš nabízí dostatečný prostor a rozhled několikačlenné posádce a umožňuje i snadný nástup na palubu. Lety balonem jsou vhodné pro dospělé i pro děti, určující je jen výška nad 140 cm. Privátní let balonem není adrenalinovým sportem, ale mimořádným zážitkem. Balon představuje nenapodobitelný styl volného stoupání vzhůru, úžasný je i pohled nad hlavu do rozevřené plochy balonu, a hlavně výhled do krajiny, ten je největší devizou celého letu. Kochání se krajinou a absorbování zážitku neruší hluk motorů, výhled vám nestíní konstrukce kabiny ani křídla. Stoupáte výš a plachtíte volným prostorem v dokonalé harmonii s větrem. Právě proto je let balonem dokonalým dárkem rodičům, kteří spolu slaví životní jubileum.
 
Horkovzdušný balón
 
Rozhodně bude i velkým překvapením novomanželům, kterým let nahradí drahé svatební dary a přinese opravdu výjimečný zážitek v prvních dnech společného života. Letem balonem můžete poděkovat nadřízenému za dlouholeté úspěšné vedení teamu nebo završení práce na mimořádně náročném projektu. Let balonem si samozřejmě můžete užít i soukromě. Proč procházet krajinou stejnými cestami. Povzneste se výš a poznejte oblíbená místa z unikátní perspektivy. Let balonem je zážitkem, který ve vás bude doznívat ještě dlouho a pořízené fotografie efektně zaplní byt i pracovnu. Budou vaší trvalou památkou na romantickou plavbu vysoko v oblacích.

Zpět na seznam článků

CHCETE PORADIT?

777 920 255


TIPY NA DÁRKY

Tipy na vánoční dárky
Dárky pro muže
Dárky pro ženy
Dárky pro zamilované
Dárky pro babičku/dědečka


DÁRKOVÝ POUKAZ OBDRŽÍTE DO 5 MINUT

Při objednání máte nožnost si zvolit zaslání dárkového poukazu emailem nebo poštou v krásné dárkové krabičce.

Sháníte dárek a nevíte, co přesně vybrat? Nevadí, využijte možnost darovat univerzální poukaz!


GARANCE 30 DNŮ NA VRÁCENÍ PENĚZ

garance vrácení peněz

Pokud nebudete se svým zážitkem spokojeni, garantujeme vám vrácení peněz.


PŘES 25 TISÍC SPOKOJENÝCH ZÁKAZNÍKŮ

Jsme největší portál na prodej leteckých zážitků v ČR. Máme přes 27 853 spokojených zákazníků.

Rádi byste se dozvěděli něco víc o tom, kdo jsme? Pak pokračujte ve čtení na stránce O nás!


ONLINE PLATBA KARTOU

platby kartou

ZAPLATIT MŮŽETE POUKÁZKAMI

poukázky logo Gallery Beta logo Benefity.cz

Nakupujte bezpečně online! U nás jednoduše vyberete zážitek, zaplatíte kartou a do 5 minut máte poukaz ve svém e-mailu. Vyřešeno!


Specialista na Letecké zážitky.cz

garance Garantujeme vaši 100% spokojenost

Pokud se rozhodnete zážitek vrátit do 30 dnů od zakoupení, vrátíme vám peníze. Více...

Buďte s námi v kontaktu:

Facebook logo Instagram logo LinkedIn logo

Napsali o nás

Impuls    MF Plus    Hospodářské noviny    Svět    Deník    E15    Aeroweb    Týden.cz   

© 2009-2024 Mavisys, s.r.o.